„Elity nezachraňují planetu, zachraňují jen samy sebe. Těm současným pseudoelitám nikdy nešlo o nic jiného, než je koncentrace moci v jejich rukách. K tomu všemu má sloužit jak ta nastolovaná sanitární diktatura, tak Zelený úděl, jemuž by musel zatleskat i samotný tvůrce Velkého skoku, po němž v Číně nezbyl kámen na kameni, soudruh Mao,“ myslí si vydavatel, publicista a místopředseda  Akce D.O.S.T. Michal Semín.

Rok 2021 se dá označit za rok covidový nebo také očkovací. Co si myslíte o tom důrazu na očkování proti covidu-19?

Již v průběhu loňského roku jsem ve svých textech či veřejných vystoupeních upozorňoval na širší politický kontext, v němž je třeba již druhý rok probíhající „válku proti neviditelnému nepříteli“ vnímat. Za normálních okolností by se při bránění šíření infekce postupovalo stejně jako při sezónních chřipkách, v tomto případě se však zvolily metody, jež byly svým rozsahem i intenzitou bezprecedentní. I z toho důvodu již rok a půl tvrdím, že covid-19 není záležitost primárně zdravotnická, ale politická. K té devatenáctce u názvu nemoci je třeba připsat ještě dvě číslice – 84.

Vy snad zpochybňujete existenci pandemie?

Jedinou skutečnou pandemií, které jsme čelili a čelíme, je pandemie strachu a mediální manipulace, vycházející z dezinformační kampaně Ministerstva zdravotnictví a samozvaných expertních týmů, negativně ovlivňující veřejné mínění. Bylo vyvoláno falešné zdání, které s gestapáckým výrazem ve tváři dodnes šíří náměstkyně Vašáková, že covid-19 je neléčitelná nemoc a že jediným možným způsobem, jak se jí vyhnout, je očkování.

Proč je na neočkované vyvíjen takový tlak? Vždyť jsou téměř vyloučeni ze společenského života…

Očkování proti covidu-19 genovými vakcínami je historicky bezprecedentním sociálně-zdravotnicko-inženýrským experimentem, které má jiný cíl, než je zdravá, vůči respiračním virům rezistentní společnost. Ještě dřív, než byl do první paže vpraven program na výrobu toxického spike proteinu, vznikl projekt digitálních očkovacích pasů, umožňující kontrolu nad jejich držiteli. Ano, slyšíte dobře, trasování a apartheidní QR kódy nevznikly jako reakce na šíření nemoci, průběh tzv. pandemie byl zinscenován tak, aby se program globální digitální kontroly mohl z rádoby ušlechtilých důvodů snadněji zavádět.

Jaký je váš názor na vakcíny proti covidu? Nemají příliš velké vedlejší účinky a malou účinnost? A nebyli lidé uvedeni v omyl, když jim byla slibována takzvaná tečka, která tečkou ani zdaleka není?

Velice doporučuji videorozhovory s naším předním vakcinologem profesorem Jaroslavem Turánkem, který kompetentně a srozumitelně vysvětluje, proč tyto vakcíny příliš účinné, ani neškodné, být ze své podstaty nemohou. Jen si vzpomeňme, jak nás tahali za nos, že poskytují stoprocentní ochranu před nákazou a že po dvou dávkách, bude-li proočkováno alespoň 70 % populace, bude po covidu. Dnes už snad všichni vědí, že účinnost dvou dávek je nižší než 20 % a že po třetí dávce bude nutné sáhnout po čtvrté, po páté… Se všemi potenciálními zdravotními riziky, které s každým dalším vpichem narůstají. Vždyť již dnes jsou v oficiálních systémech, jakými jsou americký VAERS či evropský EudraVigilance, hlášeny desítky tisíc podezřelých úmrtí a statisíce závažných vedlejších účinků.

Kdo je vinen onou agresivitou, která na jedné straně drtí lékaře a zdravotní sestry, na straně druhé vede k hlasům o vylučování z lékařské komory? Co mělo být jinak?

Krokodýlí slzy prezidenta ČLK Milana Kubka, konfrontovaného rozhněvanými lidmi i před domem, v němž bydlí, mne nedojímají. Vyhlásil válku neočkovaným, kterým chce zakázat obyčejný společenský život, a lékařům, kteří nesouhlasí s represivním přístupem státu a lékařské komory, hrozí existenčními postihy, tak se nemůže divit, když ho za to tito lidé nenosí na rukou. Je-li ale pravda, že jsou terčem agresivity i obyčejní lékaři či zdravotní sestry, tak s tím samozřejmě souhlasit nemohu. Hlavním viníkem nebezpečného společenského rozvratu však nejsou oklamaní lidé s nezvládnutými emocemi, ale ti, kteří tuto covidovou a očkovací operaci řídí.

Zdražují se nám energie, roste inflace. A do toho přichází Evropská komise s nápadem zákazu topení plynem v EU do roku 2040, když už by se v té době nesmělo používat uhlí. A kdoví, jak to bude s jádrem. Co si o tomhle myslet?

Asi jen tolik, že jde o další řízenou demolici. V roce 2001 to byly mrakodrapy, pod rouškou covidu se dnes demoluje současný politicko-ekonomický systém, a aby toho nebylo málo, demolicí tradiční energetické infrastruktury chtějí architekti Velkého resetu posílit kontrolu nad lidmi tím, že jim budou přes zaváděného digitálního Velkého bratra přidělovat uhlíkové povolenky, nejspíš podle toho, jak budeme k režimu „nové normality“ loajální.

Elity EU tvrdí, že omezení se ve spotřebě energií, masa a příklon k dražší elektromobilitě jsou nutná k tomu, aby byla planeta zachráněna. Je taková linie obhajitelná?

Elity nezachraňují planetu, zachraňují jen samy sebe. Těm současným pseudoelitám nikdy nešlo o nic jiného, než je koncentrace moci v jejich rukách. K tomu všemu má sloužit jak ta nastolovaná sanitární diktatura, tak Zelený úděl, jemuž by musel zatleskat i samotný tvůrce Velkého skoku, po němž v Číně nezbyl kámen na kameni, soudruh Mao.

Politickým vrcholem roku byly volby, ve kterých byl favoritem Andrej Babiš. Ten v současnosti odchází do opozice. Zasloužil si to? Proč Babiš prohrál?

Přiznám se, že mne domácí kočkování mezi Babišem a Pětikolkou již delší čas nevzrušuje. Nevidím důvod angažovat se ve sporu Coca-Coly s Pepsi-Colou – ať už vyhraje kdokoli, „chutná“ to vždy stejně. Problém je přece jinde. Dokud nám většinu agendy diktují Brusel s Berlínem, budeme jen přešlapovat na místě. Jediným smysluplným politickým krokem by bylo vytvoření antiglobalistické aliance, reflektující skutečné zájmy evropských národů včetně toho našeho, což je nad síly, možnosti a přání nejen Babiše, ale i jeho mainstreamové alternativy.

zdroj.