Páni „pokrokoví“ politikové, primátoři, lidskoprávníci a „duhoví“ velvyslanci, zkrátka vy všichni, kteří podporujete homosexualistický festival Prague Pride,

Akce D.O.S.T. vás v uplynulých letech opakovaně vyzývala, abyste od své podpory upustili a tyto své výzvy zdůvodňovala závažnými věcnými argumenty, o jejichž objektivní platnosti nemůže být sporu (zejména poukazovala na nemístnou politizaci homosexuality). Vaše reakce na tento hlas zdola byly vždy buď arogantní nebo žádné. O věcnou polemiku s námitkami Akce D.O.S.T., nebo jiných kritiků, jste se nepokusili nikdy. Nelze se proto ubránit dojmu, že jste všichni, od největšího po nejmenšího, služebníky nějakého globálního plánu, jenž má učinit svět chaotičtějším, bezradnějším a ošklivějším, než je dnes. Svá postavení a autoritu jste dali do služeb tohoto těžko pochopitelného záměru a chcete ho prosadit stůj co stůj.

Je pravděpodobné, že svým krátkozrakým přístupem časem vyvoláte bouřlivé reakce dosud laxní veřejnosti, tak jako tomu bylo loni v Paříži, a že může dojít i ke zbytečným konfrontacím, za něž, pokud by k nim opravdu došlo, ponesete plnou morální vinu. Ale stejně tak je možné, že už jste českou veřejnost zmátli do té míry, že se ani na žádné protesty nezmůže.

Ať je tomu jakkoli, Akce D.O.S.T. již nepovažuje za nutné pokračovat v házení perel sviním a znovu se vás pokoušet přesvědčit. Je to marné. Vše již bylo řečeno. Vy máte svá zadání, své chiméry, své vize, své vazby…a osud i hodnoty naší civilizace jsou vám lhostejné stejně jako osudy konkrétních nešťastných lidí, jež svým přístupem svádíte a dezorientujete.

Akci D.O.S.T. proto nezbývá, než aby podle biblického vzoru vytřepala prach ze svých opánků tam, kde nebyl hlas Pravdy přijat, a hledala nové, vhodné a legální způsoby obrany proti vám a tomu co vytváříte.

V Praze 13. srpna 2014

Petr Bahník, předseda Akce D.O.S.T.

 

Akce D.O.S.T. k letošní exhibici homosexualistické pýchy

Na sobotu 16. srpna 2014 naplánovali pořadatelé obskurního festivalu Prague Pride další ročník „duhového“ pochodu ulicemi Prahy. Exhibice se opět těší podpoře některých politiků a pochod má tentokrát vyrážet přímo od pomníku sv. Václava na Václavském náměstí.Akce D.O.S.T. se k tématu vyjádřila Otevřeným dopisem a podpoří veřejné akce, které na Prague Pride reagují.

 

Podpořme rodinu i obranu pomníku!

V den konání „duhového“ pochodu Prague Pride proběhnou v Praze také akce stoupenců tradičních rodinných a společenských hodnot. Mladí křesťanští demokraté organizují s podporou Hnutí pro život ČR další ročník Pochodu pro rodinu. Akce D.O.S.T. mu jako každoročně vyjadřuje svou podporu a vyzývá své příznivce k účasti na něm! Pochodu pro rodinu se účastní i předseda Akce D.O.S.T. a řada dalších osobností z okruhu jejích členů a sympatizantů. Sraz účastníků Pochodu pro rodinu je 16. srpna 2014, ve 12:30 hod. na rozhraní ulic Washingtonova a Politických vězňů v Praze.

Jak jsme se nedávno dozvěděli, budou některé konzervativní skupiny téhož dne od 11:00 hod. hájit pomník sv. Václava před možnými útoky a blasfemickým hanobením ze strany militantních účastníků festivalu Prague Pride. Akce D.O.S.T. vyjadřuje obraně pomníku s využitím všech zákonných a mravně dovolených prostředků svou podporu a zároveň apeluje na dodržování platných zákonů ČR, jakož i na mírnost a rozumnost zastánců tradičních hodnot.

 

Desetkrát o homosexualitě

– Čtyři procenta nemohou tvořit normu – homosexualita není normální
– Třetí pohlaví neexistuje – hermafrodit není homosexuál
– Politizace homosexuality je jejím zneužitím
– „Duhoví“ aktivisté nemají mandát hovořit za homosexuály
– Nesouhlas s homosexualismem není homofobií
– Tvrzení o vrozenosti a nezměnitelnosti homosexuality není dostatečně prokázáno
– Předkládání hypotézy o nezměnitelnosti homosexuality jako faktu je bezcitným matením lidí hledajících vlastní identitu
– Soužití homosexuálních osob není rodinou
– Homosexuálové nemohou počít a rodit společné potomky bez asistence jiných lidí
– Údajné právo homosexuálů na společnou adopci dětí je bezohlednou fikcí,ignorující zájem adoptovaného dítěte vyrůstat ve standardní rodině